Pages

18 Mayıs 2010 Salı

Fırtına ve Lodos

İstanbul'da dün şiddetli bir rüzgar vardı. Bir yandan Lodos diğer yandan Fırtına iyice bir silkeledi İstanbul'u. 90 dakika süren bu abluka sonunda İstanbul yine düştü. Kupa yine Anadolu'da kaldı.
Bursaspor süper lig boyunca kısıtlı kadroya rağmen iyi maçlar çıkardı. Yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi. Bu noktada bir dost eline ihtiyacı vardı. İşte bu noktada efsane takım sahneye çıktı. Kupanın rehavetini daha üzerinden atamamıştı ama bu hali de Fener'i yıkmaya yetti ve şampiyonluk hak edenin oldu.
Bursaspor bu ligde şampiyon olabilecek nadir takımlardan biriydi ve bunu da başardılar. Kim peki bu başarıya ulaşabilecek diğer takımlar?
Eskişehir: Zamanında çok yaklaşmıştı fakat olmadı. Yine eski günlerine döneceğine eminim.
Ankaragücü: Günümüze kadar önemli bir başarısı olmamasına rağmen bu potansiyeli olan bir takım. Süper ligdeki Ankara takımlarının sayıları azalırsa Ankaragücü daha iyi noktaya gelecektir. Sayılarının artması kalitelerini düşürdü.
Artık Anadolu da bu rüyayı gerçeğe dönüştürmüş iki takım var. Biri efsane takım Trabzonspor, diğeri ise bu yılın şampiyonu Bursaspor. Ve bu başarıya erişebilecek iki takım daha var. Bu dört takımın da tek bir ortak özelliği var. Başarıya inanan, hayallerinin peşinden koşan, takımlarıyla bir bütün olan taraftarları. Şehirler takımlarıyla tek yürek, tek bilek olup ligdeki bu yarışa onlarda dahil oluyor. Bu başarılar İstanbul takımlarıyla kendi evlerinde oynadıkları maçlarda bile stadı dolduramayan Sivas gibi Gaziantep gibi şehirlere çok uzak.

Şampiyon Bursaspor!

Peki diğer tarafta neler oluyor?

Maçtan Önce | Maçtan Sonra


Sonuç:


özlü söz: İntikam soğuk yenen bir yemektir

Hiç yorum yok: